Mitt lärarhjärta svällde av stolthet!

Jag och många med mig undrar nog i bland om man når fram till eleverna. Man funderar över om man har rätt metod, varierad undervisning, lagom nivå på ämnesstoffet osv. Man funderar också över om man verkligen ger det man ska till sina elever. För i bland undrar man vad man håller på med. Det gör i varje fall jag.

Men i bland händer det! Man får bekräftelsen som är mera värd än något annat och det är ett omdöme från en elev. Ett omdöme som är rakt och ärligt och får ens hjärta svälla av stolthet och en tår tränga fram i ögonvrån. Omdömet som slår bort alla tvivel och man förstår att man ändock någonstans gör rätt.

Detta fick jag i går kvälls från en elev som nu har börjat år 7.

Hej! Tack så mycket för allt du har lärt mig i skolan:). På matten kändes det typ som jag o Matilda var mattestjärnor På No var det mycket som vi gått igenom. Där kände jag mej som ett no- proffs, haha<3 Jag känner verkligen att jag har lärt mig allt som jag ska ha lärt mej. Kram

En reaktion på “Mitt lärarhjärta svällde av stolthet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.