De klår fröken i Wordfeud!

Att spela wordfeud är ganska roligt tycker jag och gör det gärna. Det har blivit som lite avkoppling för mig. Men även enkelt att plocka fram när man står i kö och väntar.

Jag spelar mot flera av mina elever och ganska ofta får jag spö av mina elever som blir duktigare och duktigare på ord. Man kan även skicka små meddelanden via spelet vilket mina elever gärna använder om det är något speciellt de vill säga mig.

Tänk vad ett enkelt spel kan göra. Vad då tänker ni? Jo, de elever som jag spelar mot tränar sig på att utöka sitt ordförråd. De känner sig sedda av mig. De kan kommunicera med mig genom att skicka små meddelanden. De känner sig stolta när de klår fröken. De diskuterar spelen med mig i skolan, de diskuterar ord.

Så spel på jag är en nöjd fröken när mina elever spelar wordfeud.

 

3 reaktion på “De klår fröken i Wordfeud!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.